On-trend and sustainable

The building’s architecture is designed with sustainability in mind as well as state-of-the-art infrastructure and is distinguished by the sensitive way in which it is integrated into the surrounding landscape.

Built to the latest standards of construction technically in terms of energy consumption (Minergy-standard; i.e. eco-efficiency rated), the various buildings in the Residence Waldeck include a number of freehold apartments of superior quality ranging from 39.8m2 to 146m2 of floor space. From this practical and centrally located development there are amazing views over the landscape without the unwelcome intrusion of prying eyes from outside. Designed to blend perfectly into its surroundings, the project has gone some considerable way towards setting new standards in terms of sustainability and managed development in the Swiss alps.
 
Exceptionally well thought-through, the Residence Waldeck concept guarantees its residents plenty of privacy. Not only do they enjoy views extending over the alpine panorama – they literally live in the midst of it. Cleverly integrated into the building’s structure, the secluded loggias and verandas are the perfect place to spend long hours unwinding in the exhilarating scent of fresh mountain air while enjoying the sun. Your car is safely and discreetly tucked away in the underground garage. There is a separate storage area for skis and bikes.